VadeVi
Prorrogada la Setmana Gastronòmica de Girona a causa de la nevada

En una decisió sense precedents en els 30 anys d’història de la Setmana Gastronòmica Gironina, s’ha decidit de prorrogar una setmana més, fins el el dia 28 de març, la iniciativa. La causa és la nevada del dia 8 de març i les repercussions que va tenir els posteriors talls en el subministrament elèctric.

Segons han comunicat els responsables de l’Associació d’Hostaleria Girona i Radial, qui organitza la Setmana Gastronòmica, el 75% dels establiments agremiats a l’associació varen patir talls en el subministrament elèctric. En algunes zones del Gironès i de la Selva Interior es va arribar a estar una setmana sense llum. Les conseqüències de la nevada han causat “greus perjudicis econòmics i en la imatge turística de les comarques gironines”.

Per compensar els establiments que s’han vist perjudicats i als clients que van haver d’anul·lar o posposar la seva reserva, alguns restaurants allargaran fins el 28 de març la proposta gastronòmica.

Els restaurants que han decidit de prorrogar la mostra són els següents: Albereda, Alemanys 3, Boira, Divinum, Draps Petit Restaurant, El Burg, El Duc de l’Obac, El Ginjoler som Restaurant, El Pati Verd (Hotel Carlemany), Els Ocells Perduts, Hotel Fornells Park, La Brasa Grillada, La Calèndula, La Marquina, l’Aliança d’Anglès, l’Alzina (Hotel Mas Ros), Mas Canyet, Mas Casilda, Mas Batlle Paradís, Mas Roure, Mimolet, Numun (AC Palau de Bellavista) i Quimera (Hotel Melià Golf Vichy Catalán Caldes).


Cartell de la Setmana Gastronòmica FOTO: ASS. HOSTALERIA GIRONA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa