VadeVi
PROVISIONAL! Freixenet i l’ONCE organitzen tastos de vins i caves per a invidents

Marta Raventós, del departament de Relacions Públiques de Freixenet, ha explicat que a principi d’aquest mes ja es va dur a terme una prova pilot i “ara -ha dit- estem ja ultimant els detalls per fixar el calendari de les pròximes sessions”.

En aquesta primera sessió un grup de membres de l’ONCE, que venien de municipis de tot Catalunya, van poder gaudir d’un tast de vins realitzat especialment per a ells, on els sentits del gust i de l’olfacte van jugar un paper clau.

A més de poder notar les diferents aromes que pot tenir un vi, depenent de la varietat de raïm amb la qual s’hagi elaborat o del temps que hagi estat en bóta, entre d’altres factors, els participants en aquest tast van rebre algunes nocions de maridatge i petits consells que permeten distingir l’edat d’un vi o d’un cava.

Després de l’èxit que va tenir aquesta iniciativa, Freixenet no descarta la possibilitat de traduir al braille algunes de les informacions de l’empresa, perquè les persones invidents puguin seguir amb facilitat la visita turística que es fa a la bodega que Freixenet té a Sant Sadurní d’Anoia. EFE.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa