VadeVi
Puntiapart 2006 és escollit com a millor vi de l’Empordà

El doble d’assistents i el doble d’ampolles venudes. Aquest és el resultat de la segona edició de la fira Arrels del Vi que es va celebrar a finals de maig a Sant Martí d’Empúries. Segons els organitzadors, aquestes xifres “consoliden la fira” i la posicionen com a “cita ineludible per a amants i compradors de vins de prestigi i gran qualitat”.

Durant els dos dies que va durar la fira, 1500 persones van acostar-se a El Celler Petit per degustar vins de 12 cellers d’alta gamma de la denominació: Castell Peralada, Celler Arché Pagès, Celler Can Sais, Celler Martí Fabra / Masia Carreras, Celler Roig Parals, Empordàlia, Espelt Viticultors, Lavinyeta, Oliveda, Oliver Conti, Vinyes dels Aspres i Vinyes i Cellers Mas Llunes.

La fira, però, a part d’oferir la possibilitat de degustar i comprar vins a preu de celler, també comporta un tast a cegues entre els professionals del sector. El millor vi, segons els resultats del tast, és Puntiapart 2006, del celler Lavinyeta de Mollet de Peralada. El segon premi se’l va endur Bonfill 2005 del Celler Arché Pagès i el tercer va ser per S’Alou 2005, del celler Vinyes Aspres.

La valoració dels assistents al tast coincideix amb el criteri del Patronat de Turisme de Girona que a mitjans de febrer va escollir el Puntiapart 2006 com un dels tres vins oficials de la celebració del Centenari de la Costa Brava.


Puntiapart 2006 del celler Lavinyeta de Mollet e Peralada FOTO: LAVINYETA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa