Quaranta-tres cellers participaran al Reus Viu el Vi 2012

La fira se celebra del 8 al 10 de juny i inclourà vins de sis DO

Presentació de Reus Viu el Vi amb l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, el president de la Cambra, Isaac Sanromà i el director de la fira, Carles Tubella Foto: VADEVI.cat

La fira Reus Viu el Vi 2012, que se celebra del 8 al 10 de juny, repeteix la xifra de cellers presents en l’edició anterior. En total seran 43 els cellers presents, en representació de les Denominacions d’Origen de l’àmbit de la Cambra de Reus, és a dir Conca de Barberà, Montsant, Priorat i Terra Alta en la seva totalitat, i Catalunya i Tarragona de manera parcial. En global es presentaran més de dos-cents vins que els visitants podran tastar i comprar. A més, una de les novetats de la fira és la creació de l’anomenat Village, una zona de venda situada a la mateixa plaça Llibertat on el visitant podrà trobar bona part de les referències que es presentaran al certamen. L’organització ha volgut, d’aquesta manera, complementar la dinàmica comercial dels mateixos expositors –que continuaran venent al propi estand- amb una zona específica que permeti dinamitzar la venda directe.

La mecànica de tastos a la Reus Viu el Vi serà idèntica a la d’edicions anteriors. El visitant podrà adquirir el pack a un preu de 12 euros que inclourà la copa de la prestigiosa marca Riedel, els cinc tastos de vi, la bossa de transport i el catàleg del certamen. A més, l’adquisició del pack donarà dret a emplenar l’anomenada “Rosa dels Vins” situada a la contraportada del catàleg. Com en altres edicions, els visitants trobaran a la contraportada del catàleg una rosa de Reus. La juguesca consisteix en omplir cada pètal (cinc en total) amb un adhesiu de les sis Denominacions d’Origen. Un cop emplenada, i prèvia adquisició de qualsevol producte al nostre Village, el visitant es podrà emportar el barret oficial d’aquesta edició.
Objectiu, mantenir les xifres de l’any passat

Pel que fa a les previsions d’assistència i venda, l’organització té com a referència la xifra assolida l’any passat: 50.000 visitants, 9.124 pacs venuts, 45.620 tastos de vi servits i 25.112 degustacions de menjar despatxades.
És molt difícil superar aquestes xifres atenent les dimensions de l’espai firal i la capacitat de donar resposta a l’altíssima demanda que es registra. En aquest sentit l’objectiu clarament és poder mantenir aquest volum el que demostraria la plena consolidació del certamen com un referent en el seu àmbit.

Nou comentari