VadeVi
Quarta edició del ral·li de cotxes d’època País del Cava, aquest diumenge

Una quarantena de cotxes de principis del segle XX envairan aquest diumenge els paisatges vinícoles del Penedès. Es tracta de la quarta edició del ral·li de cotxes d’època País del Cava que per segon any torna a celebrar-se a la primavera. “Abans ho feiem a l’octubre però es va decidir canviar perquè acostumava a ploure i perquè ja estava feta la verema”, expliquen fonts de la Confraria del Cava de Sant Sadurní, coorganitzadors de la iniciativa juntament amb el Clàssic Motor Club del Bages. L’objectiu és, justament, atraure l’atenció de la gent i promoure el Penedès entre els ciutadans i, fer-ho amb el paisatge d’abans de la verema és molt més profitós.

Els quaranta cotxes participants en l’edició d’enguany -una xifra molt similar a la d’altres edicions- recorreran uns cinquanta quilòmetres passant per una desena de cellers diferents. Cada any es canvia el recorregut per donar a conèixer una part diferent del Penedès. Aquest any començarà el recorregut a les 10 del matí a Can Bonastre -on els cotxes estaran concentrats des de quarts de nou- i acabarà a la Plaça de l’Ajuntament de Sant Sadurní a les 12 del migdia. Durant el recorregut passaran pels cellers i caves Masia Bach, Roger Goulart, Castellví de Rosanes, Ramon Canals, Torelló, Rosell Mir, Caves Castell de Sant Antoni, Berral i Miró i Recaredo.

Un cop a Sant Sadurní, els cotxes faran una plantada al carrer del Raval, on els visitants podran votar quins són els que més els agrada. Finalment es farà una entrega de premis on es reconeixerà el cotxe més antic i els dos més votats pels assistents. Aquest any està previst un taller de pintura i castells inflables per als més petits.


El ral·li País del Cava arriba aquest any a la quarta edició FOTO: CONFRARIA DEL CAVA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa