L’Associació Catalana d’Enòlegs vol compartir La Nit de l’Enologia 2011 amb enòlegs i representants de tots els àmbits relacionats amb el vi i la vitivinicultura. És un acte per reconèixer la professionalitat i el talent dels experts i premiar als més distingits.

També es reconeixerà al periodista que ha destacat per la seva tasca de promoció de l’enologia, el món del vi i del seu entorn. Els guardons es lliuraran al llarg d’una vetllada amenitzada per en Pep Poblet, saxofonista de reconegut prestigi, en la que es podran degustar les creacions més destacades dels diferents nominats.

L’Associació Catalana d’Enòlegs vol promoure entre especialistes, prescriptors i consumidors en general que la intervenció de l’enòleg és decisiva en l’elaboració de les característiques que donen personalitat i qualitat sensorial a un producte vinícola. “La millor manera d’aconseguir-ho és continuar fent un reconeixement públic d’aquells membres del col·lectiu que s’han distingit per la seva excel·lència en diferents vessants de la professió”.

Els nominats són:

• L’enòleg amb la millor trajectòria professional
Simó Serra Pumarola
Josep Jordi Piñol Camps
Carles Playà Maset

• L’enòleg que ha realitzat el projecte d’investigació o la proposta més innovadora, que ha sabutsorprendre i afegir talent i valor al món del vi
Josep Queralt Galimany
Joan Rovira Grau
Josep Mitjans Buxens

• L’enòleg amb més carisma i/o empenta enològica
Raül Bobet Almenara
Ramon Giró Gramona
Susana Pascual Canals

• L’enòleg sènior
El reconeixement a un professional, amb més de 25 anys en la professió. La junta de l’Associació Catalana d’Enòlegs triarà la persona que mereix aquest premi.

La nit de l’enologia es celebrarà a l’Hostatgeria de Poblet, el divendres 1 d’abril de 2011 a partir de les 20:30.


Taula Rodona del Congrés d’Enologia FOTO: ACE

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa