Des del 29 de setembre i fins l’1 d’octubre, més de 1.200 assistents, entre importadors, distribuïdors i amants del vi, van tenir la ocasió de tastar els caves de 15 cellers catalans a la Mostra de Vins d’Espanya que va organitzar a Copenhague el diari danès Ekstra Bladet i que va comptar amb el suport de l’Institut de Comerç Exterior (ICEX).

L’Espai Cava que va promoure l’Institut del Cava va generar una gran espectativa amb una multitud de públic entregat i curiós de conèixer les novetats presentades en caves de llarga criança, monovarietals, fermentats en fusta, dolços, rosats i fins i tot un cava biodinàmic.

Juntament amb l’Espai Cava, es van organitzar tres tastos de maridatge amb les tapes realitzades pel tandem de xefs Gustavo Cordes (Argentina) i Sergi Benages (Barcelona).

Els tastos van ser dirigides pel sumiller i expert en vins Sergi Castro, que va presentar 15 caves maridats amb 15 plats, amb l’objectiu de mostrar la diversitat i la versatilitat del cava amb la gastronomia i animar als presents a gaudir del cava des de l’aperitiu i durant tot un àpat.

L’Institut del Cava continuarà amb la tasca de promoció internacional el mes de novembre assistint al Congrés Gastronòmic Worlds of Flavor de l’Institut Culinari Americà de Napa Valley (EEUU).

La patronal Institut del Cava és una associació d’elaboradors amb seu a Sant Sadurní d’Anoia, i té com a un dels seus principals objectius difondre i promoure el cava tan al mercat de l’Estat espanyol com internacional. Els cellers associats representen el 92% de la producció i el 95% de les exportacions.

Els cavistes que van assistir a la mostra de Copenhaguen són:

Codorniu
Cristina Colomer
Segura Viudas
Freixenet
Giró Ribot
Gramona
Juvé & Camps
Marquès de Gelida
Marquès de Monistrol
Mont-Ferrant
Mont-Marçal
Parés Baltà
Roger Goulart
Vallformosa
Vilarnau


MÉS DE 1.200 PERSONES VAN PODER TASTAR ELS CAVES A COPENHAGUEN FOTO: INSTITUT DEL CAVA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa