Gran assistència a la fira Reus viu el vi Foto: VADEVI.cat

La fira Reus Viu el Vi 2012 ha tornat a superar els registres de l’anterior edició, amb unes xifres provisionals que s’enfilen fins als 10.115 packs venuts –prop d’un miler més que en l’edició anterior- 50.575 tastos de vi servits i 28.543 degustacions de menjar despatxades.

Divendres, malgrat la pluja, ja es va aconseguir incrementar la venda respecte el mateix dia de l’edició anterior i dissabte es van batre tots els s’hi registres en una sola jornada.
El president de la Cambra, Isaac Sanromà, ha volgut subratllar la importància de “superar les xifres de vendes de l’any passat”. “La resposta del públic assistent ha superat totes les expectatives”, ha afegit. Destaca també l’altíssima acceptació del ‘village’, la botiga de la fira que enguany s’ha instal·lat per primer cop. Una iniciativa que tenia l’únic objectiu d’alimentar la dinàmica comercial del certamen i que ha servit, de retruc, per augmentar les vendes dels mateixos cellers als seus propis estands.
La Reus Viu el Vi és una iniciativa de la Cambra amb la col·laboració de l’Ajuntament de Reus i el patrocini de Multiópticas Teixidó. També hi donen suport les sis denominacions d’origen de l’àmbit territorial de la corporació –Catalunya, Conca de Barberà, Montsant, Priorat, Tarragona i Terra Alta-, la Diputació de Tarragona, l’INCAVI, Reus Turisme, l’Associació País del Vi i la consultora Rius & Rius.

Nou comentari