VadeVi
Recorrent el riu Bitlles sota les vinyes de l’Heretat
  • CA

L’Heretat Segura Viudas es troba al bell mig d’un paratge privilegiat on les vinyes conviuen amb flora i fauna i s’emmirallen al riu Bitlles, un torrent que des dels congostos de Rofes i de Mediona passa per l’Alt Penedès fins a desembocar al riu Anoia.

Tot aprofitant aquesta biodiversitat, el celler posa a l’abast del públic tots aquests elements en forma d’activitats enoturístiques. Organitzen sortides en bicicleta per la finca, jornades per a descobrir els ocells que passen l’hivern a l’Heretat o passejades pel riu seguint-ne el seu curs. Segura Viudas fa temps que aposta fort per l’enoturisme, amb propostes que atrauen tant a grans com a petits, i en jornades en les quals els vins sempre hi tenen també un important protagonisme.

Precisament aquesta setmana, una sortida pel riu Bitlles ha precedit la presentació dels nous vins de la marca. Tres vins d’estiu, per a gaudir-ne ara que arriba el bon temps: Un blanc jove del Penedès (2014) elaborat amb la varietat estrella de la zona, el xarel·lo; un rosat i un negre elaborat amb garnatxa jove (també del 2014) del Penedès i la Terra Alta. A més, les tres ampolles ensenyen la nova imatge de la marca, que es mostra a les tres etiquetes a sobre d’un fons de colors suaus.

El programa d’activitats que s’organitzen a l’Heretat es pot consultar seguint aquest enllaç.

I aquest segon enllaç ensenya com és un d’aquests passejos pel riu de Bitlles.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa