La setena edició dels New Wave Spanish Wine Awards, que organitzen Wines from Spain, l’Oficina Econòmica i Comercial de l’ambaixada d’Espanya a Londres i la publicació especialitzada Off licence news, ha premiat els 116 millors vins de l’Estat disponibles al mercat britànic. El jurat, composat per 16 especialistes i presidit pel Master of Wine Tim Atkins, va atorgar, a més, 13 trofeus a les referències més destacades de la seva categoria.

Els vins catalans en surten força ben parats. El millor negre ha estat Scala Dei Cartoixa 2006, que guanya també com a millor negre de més de 20 lliures. En caves, el triomfador ha estat el Gran Claustre Brut Nature 2007. I el premi en negres amb un preu situat al voltant de les 10 lliures ha estat el Solà Fred 2009.

La llista de vins premiats ha estat publicada per la revista Off licence news. Wines from Spain editarà un suplement especial per promocionar els guanyadors el proper mes de setembre. A l’octubre tindrà lloc la cerimònia de lliurament a l’Ambaixada d’Espanya a Londres.


Tast de la setena edició dels New Wave Spanish Wine Awards

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa