Relleu a la presidència de la Confraria del Cava de Sant Sadurní d’Anoia

Antoni de la Rosa relleva Pere Bonet

Antoni de la Rosa, nou president de la Confraria del Cava

La Confraria del Cava Sant Sadurní ha confirmat aquest setmana el relleu al capdavant de l’entitat. Antoni de la Rosa, de Caves Torelló, substituirà Pere Bonet, director de Comunicació de Freixenet, com a president de l’entitat, després que Bonet hagi presentat la seva renúncia al càrrec per optar a la presidència del Consell regulador.

El substitut natural de Pere Bonet en el càrrec era Antoni de la Rosa, que fins ara ostentava la vicepresidència de l’entitat. Bonet ha estat president de la Confraria del Cava els darrers 8 anys i deixa com a llegat la consolidació de la Setmana del Cava, i l’obertura de la Confraria a

l’exterior amb les investidures internacionals que s’han fet als Estats Units (Nova York i Los Angeles), al Japó (Tòquio i Osaka) i Brasil (Rio de Janeiro i Sao Paulo).

La vinculació d’Antoni de la Rosa amb l’entitat ve de molt llarg, des que va ser investit com a Jove Confrare, als 19 anys, pels Joves Confrares. Des de fa set anys és membre de la junta directiva de la Confraria del Cava, on ha estat responsable i Mestre de Cerimònies i, darrerament, vicepresident.

Nou comentari