René Barbier dirigeix un tast vertical del seu Clos Manyetes a Barcelona

El restaurant barceloní Mon Vínic ha convidat l'enòleg perquè ofereixi un tast de deu anyades diferents del seu vi. Aquesta és una de les moltes activitats que estan previstes pel mes de juny

René Barbier visita aquest dimarts el restaurant Món Vínic de Barcelona per dirigir un tast d’una de les seves joies, el Clos Manyetes. Es tracta d’un vi amb una producció molt limitada -només se’n fan 12.000 ampolles a l’any- elaborat amb vinyes velles de carinyena i garnatxa negra plantades en els clàssics costers pissarrosos de Gratallops. L’enòleg i viticultor d’aquest vi dirigirà la sessió ‘Deu anys d’un clàssic del Priorat: Clos Manyetes 1998-2007’.

A partir de dos quarts de vuit, Barbier explicarà i donarà pistes del tast vertical, és a dir, un tast del mateix vi però de deu anyades diferents. El tast està obert a tothom, no només a professionals o a entesos, però la sessió té un aforament màxim de 22 persones. Cal, doncs, reservar plaça al mateix restaurant.

El proper tast serà el dilluns 15 de juny. El sommelier Josep Roca, d’El Celler de Can Roca, ha preparat una tria dels seus deu vins preferits, els millors del món, des del seu punt de vista.


Món Vínic organitza periòdicament tastos de diferents vins del món FOTO: MÓN VÍNIC

Nou comentari