Retrospectiva de Pujolboira al Celler Espelt

La pintura de Ramon Pujolboira, motiu d’una retrospectiva al Celler Espelt Foto: Ramon Pujolboira

L’Espai d’Art del Celler Espelt, de Vilajuïga, es vestirà de gala amb motiu de la propera exposició que acollirà a les seves instal·lacions. En concret la data escollida és la del proper divendres, 27 de juliol, a partir de les vuit del vespre, i el motiu, la inauguració d’una exposició de pintures de l’artista Ramon Pujolboira el qual presenta un recorregut per cinquanta anys de treball a Barcelona, París i l’Empordà.

Pujolboira mostrarà un resum de peces triades de la seva col·lecció particular, que expliquen, a manera de retrospectiva, la seva obra actual i que van de la primera pintura que va realitzar -i conserva-, un apunt de la cuina de casa seva quan tenia 13 anys i vivia al barceloní barri de Sants, fins a la darrera pintura (“Interior”), realitzada fa pocs dies al seu taller d’Albons, i que inclou una passada molt esquemàtica pels seus tallers de l’esmentat barri de Sants, París, Sant Cugat, L’Hospitalet, Ordis, Letenneg i Albons, on viu i treballa actualment des del 1987.
Aquest recorregut per cinquanta anys de treball el podrem apreciar amb obres de diferents formats i diferents tècniques, que ens permetran fer un recorregut per diferents etapes de la seva obra
Aquesta exposició retrospectiva es podrà visitar a l’Espai d’Art del Celler Espelt, de Vilajuïga, fins el proper diumenge, 26 d’agost en l’horari de dilluns a dissabte de 10 a 13 hores i les tardes de 16 a 20 hores. Els diumenges i festius la mostra es podrà veure de les 10 del matí a les dues de la tarda.

Nou comentari