La Cambra de Comerç de Reus organitzarà la propera tardor, a cavall dels mesos d’octubre i novembre, la Ganxet Pinxo, la primera ruta de tapes de la ciutat. Després de l’impacte de l’última edició de la Reus viu el vi, la corporació ha volgut articular una altra iniciativa per la segona part de l’any amb l’objectiu de dinamitzar tot l’entramat comercial.En aquest sentit s’ha volgut ser sensible a la realitat del sector de la restauració.

Un dels objectius serà la promoció dels productes locals de qualitat. El president de la Cambra, Isaac Sanromà, ha destacat l’arrelament que a la ciutat existeix del fet social del vermut. “Històricament ‘anar a fer el vermut’ ha anat molt més enllà de la consumició estricta d’aquesta beguda, per esdevenir un autèntic fet social, de relació entre persones a casa nostra. La Ganxet Pinxo” servirà per posar en valor aquesta realitat intrínseca de la nostra ciutat, jugant també, si els restauradors així ho volen, amb aquesta beguda tan arrelada a l’imaginari local.”

Una de les premisses de l’organització anirà en la línia d’estimular als establiments participants a utilitzar productes de casa com a eix bàsic per l’elaboració de cadascuna de les tapes. Així ho ha remarcat Isaac Sanromà, valorant la coincidència “d’aquesta primera campanya amb el 125è aniversari de la Cambra i els 700 anys de la Llotja”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa