VadeVi
Reus i Porto aniran de la mà per potenciar el sector enològic

El President de la Cambra de Comerç de Reus, Isaac Sanromà, ha aprofitat la Conferència Internacional d’Enoturisme que s’ha fet a Porto per establir els primers contactes amb la Cambra de Comerç de Porto per tancar un acord de col·laboració. Ambdues corporacions tenen com a denominador comú la importància del sector enològic i el pes específic de les empreses del sector en el teixit econòmic. L’aliança busca aliances per donar suport a la internacionalització.

Durant la seva estada a Portugal, Sanromà s’ha entrevistat amb el seu homòleg portuguès Rui Ferreira a la seu de la corporació, el Palau de la Borsa, amb qui ha pogut fixar les línies mestres d’aquest acord que també es visualitzarà amb la col·laboració d’ambdues institucions en l’àmbit de la promoció i que podrien donar els seus fruits a la propera Reus Viu el Vi 2011 amb una visualització efectiva d’aquesta aliança.

El president de la Cambra de Reus ha participat aquests dies a Porto a la Conferència Internacional d’Enoturisme, un dels principals fòrums de debat sobre aquesta temàtica on la corporació catalana hi destina molts esforços. Cal recordar que la Cambra de Reus lidera l’Associació País del Vi, amb la complicitat de totes les Denominacions d’Origen del territori i també de les cambres de Tortosa i Valls, amb l’objectiu bàsic de posar en valor l’oferta enoturística del territori.


Inauguració de la Reus Viu el Vi 2010 FOTO: CAMBRA DE COMERÇ DE REUS

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa