La Reus Viu el Vi 2011, que ha tancat aquest diumenge, ha superat totes les previsions, fins i tot les més optimistes. S’han venut més de 9.000 pacs de vi, un 25% més que l’any passat, i s’ha arribat als 50.000 visitants. Unes xifres que segons la Cambra de Comerç de Reus demostren la forta implantació d’un certamen que en només tres anys s’ha convertit en tot un referent en el seu àmbit.

Pel president de la institució, i responsable del comitè organitzador, Isaac Sanromà, l’èxit d’aquesta tercera edició s’explica “per la marca, que ja s’ha associa a una convocatòria de qualitat, amb la presència dels millors cellers de les nostres denominacions d’origen. Des d’aquest punt de vista és gairebé obligat assistir a la fira per conèixer els millors vins que es produeixen a casa nostra. I en aquest sentit s’ha d’agrair la confiança que ens fan expositors i visitants a l’hora de creure i d’implicar-se en la nostra iniciativa”. Però Sanromà ha volgut també referir-se a l’impacte de la primera Reus Non Stop Shopping, que es va fer divendres amb botigues obertes fins a mitjanit a l’eix Llovera-Monterols. Una convocatòria que es va acompanyar d’una ornamentació específica amb uns ceps de grans dimensions i una catifa vermella de la que se’n van posar més de 2.000 metres quadrats.

“Durant tot el cap de setmana –ha comentat el president de la Cambra- s’ha produït un augment de visitants considerables atrets per viure i veure en primera persona aquests elements tan insòlits i excepcionals. Això ens ha permès referenciar una vegada més el comerç de la nostra ciutat com la punta de llança del seu sector al sud del país. Reus sempre s’ha caracteritzat per la seva capacitat d’innovar. I eaixò també explica l’impacte i la dimensió de la Non Stop Shopping que ha merescut paraules elogioses de tothom. Ja hem rebut multitud de peticions d’altres comerciants que ens demanen de participar en l’operatiu quan el tornem a organitzar.”


Milers de persones han omplert els carrers de Reus FOTO: CAMBRA DE COMERÇ DE REUS

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa