Crec que és absurd fer boicot als productes d’un mateix país o a qualsevol producte en general per qüestions ideològiques o polítiques. Els que pretenen fer boicot al cava no saben que, en el fons, estan cometent un greu error pels llocs de treball que estan en joc i perquè aquests productes són espanyols també i referent a tot el món.

Respecte a l’etiquetatge, crec que ha de ser lliure. Qui vulgui vendre al mercat ja ha de saber com etiquetar, en quina llengua i com fer-ho per poder vendre el producte i a qui no li agradi que compri un altre cava, un altre vi o un altre producte.

Necessitem marques fortes per exportar i ser potents en la resta del món, i per això, no podem renegar de les nostres marques de cava o de vi, tot i que és perfectament compatible tenir bones marques i potents a nivell internacional amb marques que puguin treballar més a nivell local o nacional i que puguin compartir producció amb les grans empreses.

Els caves que recomanaria són el Gramona Imperial o Mestres. Respecte al vi, em decanto per qualsevol Priorat o un Montsant.


Albert Rivera, cap de llista de Ciudadanos

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa