Vins del Penedès segueix entestat a redescobrir la comarca i a fer-la més propera a la gent de la zona i a tothom que vulgui aprendre com és una de les terres vitivinícoles per excel·lència.

Pel 30 de gener s’ha programat una visita al Celler Loxarel. Es recorrerà la finca de Can Mayol, situada al centre de l’Alt Penedès, dins el terme municipal de Vilobí.Es començarà amb una explicació a les vinyes que rodegen el celler i una passejada per les mateixes, seguidament s’entrarà dins l’edifici per descobrir com elaboren els seus vins i caves, i per finalitzar es tastaran alguns dels seus productes.

El 13 de Febrer hi ha un taller de poda i empelt a Mas Comtal! Primer es farà una mica d’introducció a la zona del Penedès, la fil·loxera i les DO per tot seguit participar en una petita sessió teòrica per tenir més informació dels processos i dels estris que s’utilitzen en aquestes feines del camp. Després s’anirà a la vinya per posar en pràctica tot l’après.

Tast de tapes maridat amb vins del Penedès a Ca les Noies de L’Hospitalet de Llobregat és és la proposta pel 17 de febrer. I Sopar maridatge al restaurant Sinensis de Barcelona, la que es fa pel dijous 24.

Ja el març, el dia 6, es farà un Passeig entre vinyes, de Mas Comtal al Monestir de Sant Sebastià dels Gorgs! El Dissabte 6 de Març, conjuntament amb el Celler Mas Comtal, Els Vins del Penedès proposa un recorregut fàcil d’uns 6 km (anada i tornada), apte per a qualsevol persona que tingui ganes de conèixer una mica més el Penedès, el seu patrimoni cultural i paisatgístic.


Web de Vins del penedès

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa