El Molí Tours porta més de deu anys descobrint els petits cellers, llocs insòlits i vins d’autor del Penedès, Conca de Barbera, Priorat, Montsant, Terra Alta. És la mirada d’algú que va néixer fora de Catalunya, a Dublín, però que s’ha quedat entre nosaltres. “Ens dediquem a presentar la Catalunya autèntica amb visites personalitzades. Si vols canviar de xip i assaborir el ritme del Sud de Catalunya, us esperem”, diu PaddyMannion, sommelier i escriptor irlandès. L’empresa aposta per les rutes per vies verdes i els cellers ecològics.

El Molí Tours, amb seu a Torrelles de Foix, presenta propostes personalitzades per les diverses terres de vins catalanes, amb PaddyMannion, amic de molts dels autors de vins més innovadors i experimentals, com a gran amfitrió.

El sommelier i escriptor explica que “al Penedès s’hi han produït els primers vins espumosos i els d’agulla. S’hi han plantat les primeres varietats nobles, com la cabernet sauvignon, pinotnoir, merlot i chardonnay, i també s’hi han fet els primers vins ecològics de la península Ibèrica. Gràcies als seus microclimes i terres, ofereix moltes possibilitats pels enòlegs, i aconsegueixen vins de gran originalitat i qualitat“. A través de Molí Tours es poden conèixer petits indrets, les vinyes i les rutes rurals, per endinsar-se en la natura de la comarca.


Paddy Mannion FOTO: Paddy Mannion

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa