Es pretén que els establiments de Sant Sadurní puguin oferir als seus clients el còctel Cavatast com a propi. Foto: VADEVI.cat

Aquest dimarts 2 d’octubre, a les sis de la tarda, l’empresari i cocktailmaster Javier de las Muelas, tot un referent de la cocteleria mundial i encarregat d’inaugurar el Cavatast 2012, presentarà al celler gran del CIC Fassina el Còctel Cavatast, en una ponència dirigida a professionals de la restauració, per tal que puguin adoptar com a propi el còctel i oferir-lo als seus clients. L’acte està organitzat per la regidoria de Promoció econòmica de l’Ajuntament.

Es tracta d’un còctel creat amb cava especialment per l’ocasió, que els seus creadors defineixen com a ‘inquiet, delicat i cosmopolita, amb matisos de la Mediterrània, Índia, Jamaica, Àfrica, Brasil i Japó, amb aroma a tradició artesanal i gust d’arreu del món i decorat amb un raïm de groselles.

Javier de las Muelas serà l’encarregat d’inaugurar el proper divendres 5 d’octubre la 16ena edició del Cavatast, la mostra de caves i gastronomia que es celebra els dies 5, 6 i 7 d’octubre a Sant Sadurní.

Des de l’Ajuntament s’ha volgut maridar enguany el món del cava amb el de la cocteleria, per anar explorant terrenys i donar al Cavatast una nova projecció.

Creador de tendències i empresari d’èxit, Javier de las Muelas està considerat com un referent en la cocteleria mundial. Imparteix cursos i conferències en diferents fòrums gastronòmics i escoles de negoci. També col·labora amb diferents mitjans de comunicació escrits i àudiovisuals, que al mateix temps han divulgat la seva brillant carrera. És fundador del mític Gimlet cocktail bar i propietari de Dry Martini, ubicat també a Barcelona i reconegut com un dels deu millors bars del món. Inaugurat l’any 2010 i amb el mateix esperit de tradició i elegància, Dry by Javier de las Muelas at Gran Melia Fenix ja s’ha convertit en una autèntica referència a Madrid.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa