S’inaugura l’Espai Enoteca d’Alella

A l’espai enoteca de l’Oficina de Turisme d’Alella s’hi ofereixen vins de tots els cellers de la DO. Foto: VADEVI.cat

Alella ha inaugurat aquest dissabte, 6 d’octubre, un nou servei de promoció del vi i de la cultura vitivínicola: l’espai enoteca de l’Oficina de Turisme. Així, a més de facilitar informació general del municipi i del territori de DO Alella, dels cellers que la conformen i dels serveis i activitats turístiques s’hi organitzen, l’Oficina de Turisme també ofereix a partir d’ara la possibilitat de tastar i conèixer les particularitats d’alguns del vins que s’elaboren a la Denominació d’Origen.

La inauguració i l’obertura al públic de l’espai enoteca s’emmarca dins dels actes programats en la III Setmana del Vi DO Alella i va comptar amb participació de la sommelier alellenca, Rosa Vila, que va explicar què són les enoteques i els serveis que ofereixen. Durant l’acte d’inauguració, l’alcalde d’Alella, Andreu Francisco, va insistir en la necessitat de posar en valor el vi i el patrimoni vitivínicola del territori i va assegurar que l’espai enoteca és una eina més per fer-ho.

L’enoteca s’estrena amb la presència de tots els cellers que formen part de la DO. Cadascun d’ells ha escollit un vi per a promocionar-lo des de l’Oficina de Turisme. Cada tast té un preu de 2€ i inclou la degustació, l’explicació i la fixa tècnica del vi. A més, també es facilita informació dels punts de venda on es poden adquirir els vins i dels cellers de la DO.

Nou comentari