VadeVi
La 22a Fira del Vi de Falset obre inscripcions als cellers
  • CA

Els preparatius per la 22a Fira del Vi de Falset, la Mostra dels vins de la DOQ Priorat i la DO Montsant, ja estan en marxa. La comissió organitzadora de la mostra, que tindrà lloc els dies 29 i 30 d’abril i 1 de maig de 2017, ha obert les inscripcions per als cellers d’aquestes dues denominacions d’origen que estiguin interessats en assistir-hi. De fet, els cellers que s’inscriguin abans de l’11 de novembre tindran un 10% de descompte en el lloguer de l’estand. Amb tot, el termini per formalitzar les inscripcions tancarà el 25 de novembre.

Així doncs, el període d’inscripcions a la Fira s’avança en relació a les edicions precedents amb l’objectiu que les tasques d’organització i comunicació de la mostra es puguin afrontar amb més temps i millors condicions.

Tot plegat, amb el propòsit de prestar un millor servei als cellers participants i proporcionar una magnífica experiència als amants del vi i professionals que s’hi donen cita any rere any. Cal recordar que en l’edició de 2016, la Fira del Vi va comptar amb la presència d’una setantena de cellers i es van servir més de 24.000 degustacions.

Els interessats en inscriure’s o demanar més informació poden fer-ho a través del correu electrònic [email protected].


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa