VadeVi
Sabadell es torna a convertir en l’epicentre de l’enologia

A partir de les cinc de la tarda Fira Sabadell tornarà a convertir-se en un recinte que els amants del vi han de trepitjar gràcies al CataVins. La segona edició d’aquest certamen dirigit tant al públic general com a professionals del sector fins el proper dilluns (el dia dedicat íntegrament a professionals) amb l’objectiu de fer proper el món de l’enologia.

La organització, íntegrament en mans de l’organisme municipal que gestiona l’espai firal, espera superar la xifra de visitants aconseguida l’any passat, 16.000 persones. Una fita que es preveu obtenir perquè han augmentat els estands, els expositors i el programa d’activitats. A més, al costat del recinte s’han instal·lat una carpa que acull tot el programa de restauració que s’organitza per a la ocasió.

Les portes tancaran tots els dies a les 9 del vespre (excepte dilluns que es farà a les sis de la tarda) i durant el cap de setmana obriran a les 11 del matí. L’entrada d’un dia valdrà cinc euros, el mateix preu que l’any passat i inclourà tres tastets dels productes que s’exposen. Tot i així, els visitants no s’hauran de limitar a aquestes tres oportunitats per degustar els articles que s’exposen, es podran obtenir 5 tiquets més al preu de 5 euros. Per a la gent que vulgui gaudir d’un cap de setmana vinícola, el personal de Fira Sabadell ha innovat respecte a la passada edició i ha posat a la venta un abonament pels 3 dies de certamen que val 10 euros i inclou 5 tastets. Tots els passis van acompanyats d’una copa serigrafiada.


La primera edició del Catavins, el 2008, va ser un èxit amb 14.000 visitants. S’espera que el 2009 la participació augmenti fins als 15.000 FOTO: CATAVINS

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa