VadeVi
Sabor e Saber acosta els caves catalans al Brasil

El saló gastronòmic Sabor e Saber arriba a la seva tercera edició i aquesta vegada va més enllà d’un diàleg entre la cultura brasilenya i la catalana, i amplia les relacions amb tot l’Estat. D’aquesta manera, el tercer Sabor e Saber s’ha convertit en un viatge pels racons de l’Estat espanyol a partir de diferents experiències gastronòmiques i culturals.

Però una de les característiques del Sabor e Saber que si que és manté és la gran presència del cava. De fet, el tret de sortida ha estat justament un tast de caves a Sao Pablo el dia 18 de maig. A partir del 19, el saló ha continuat a la ciutat de Belo Horitzó, on s’han fet un seguit de contactes empresarials entre els dos països. El viatge gastronòmic ha acabat amb un sopar sota el comandament del xef David Reartes, el propietari del restaurant barceloní Blanc de Tòfona.

Viatge de negocis
A més dels tastos i de les experiències gastronòmiques, el Sabor e Saber és també un intercanvi entre empreses, una trobada de professionals. Els dies 19 i 20 de maig, cellers de caves i vins representats per l’Institut del Cava de Catalunya han tingut una atapeïda agenda amb empresaris, distribuïdors i representants brasilers.

Els altres dos eixos de la programació d’aquest any són la mostra cultural “Cachaça x Cava”, un diàleg entre les begudes emblemàtiques de la cultura brasilera i catalana, que ha tingut un recorregut itinerant pels carrers de Belo Horitzó; i el Sabor i Saber Social, pel qual els xefs David Reartes, Ricard Camarena i Beatriz Sotelo han realitzat accions socials en projectes impulsats pel govern de la regió.


Sabor e Saber dóna especial importància al cava FOTO: SABOR E SABER


És la tercera vegada que se celebra FOTO: SABOR E SABER

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa