Saló d’enoturisme

El Penedès promocionarà el turisme relacionat amb el món de la vinya i el vi al Saló Internacional de Turisme de Catalunya

Presentació de la presència d’EnoturismePenedès al SITC Foto: Parenthesis

El Saló Internacional de Turisme de Catalunya (SITC), que se celebrarà a Barcelona els dies 20, 21 i 22 d’abril, servirà d’aparador per l’enoturisme, el vessant del turisme relacionat amb el món del vi. Tant és així que EnoturismePenedès, l’entitat que s’ecncarrega de difondre l’oferta enoturística d’aquesta Denominació d’Origen, serà present al SITC amb un espai propi de 250 m2 on organitzarà un seguit d’activitats durant els tres dies de la fira al costat d’altres entitats de promoció enoturística de l’Estat espanyol.

Adreçat tant al públic en general com als profesionals catalans i d’arreu del món que visitaran la fira, EnoturismePenedès comptarà amb la participació de les següents empreses i entitats: Denominació d’Origen Penedès, Mas Tinell, Bodegues Torres, Jean Leon, Freixenet, Heretat Segura Viudas, Masies del Penedès, CIC Fassina – Centre d’interpretació del Cava, Caixa Penedès Vijazz, Patronat de Vilafranca del Penedès, Vinseum, Santa Margarida i els Monjos, Hotel Castell de Gimenelles, Masia Casa Roja, Mas Llagostera, Jane Ventura, Ca la Florinda, Cal Jafra, El Bosc i el Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès.

Entre les activitats previstes hi haurà inciciacions al tast de vins, presentacions de maridatges, degustacions de productes i demostracions d’oficis com els cistellaries i els boters. També es farà un sorteig d’un cap de setmana per a dues persones.

Nou comentari