Salustià Àlvarez té clar que el seu mandat es basarà en tres eixos d’actuació.

La primera prioritat serà la millora de l’activitat vitícola encaixada en el paisatge, en la natura. “Ja fa temps que ho fem però hem de seguir millorant. El cultiu de la vinya ha de trobar el seu espai en l’entorn i en la biodiversitat de la nostra zona” assegura Àlvarez.

D’altra banda, pel nou president, la DOQ Priorat també ha de millorar la competitivitat de les empreses amb iniciatives que posin en valor la feina que ja des de fa anys s’està desenvolupat.

El tercer eix del mandat, és per Àlvarez, el més complex. “Hem de ser capaços de fer difusió de tota la feina feta, cap endins, cap als viticultors i elaboradors, però també cap a fora. Hem de fer una bona política de comunicació”

Un vi de la DOQ Priorat és pel nou president, garantia de qualitat, però “hem d’anar més enllà per crear sinèrgies amb tot el sector i hem d’incorporar a la Denominació d’Origen, les eines de comunicació necessàries perquè tota la feia que fem arribi a tothom”.

Àlvarez que torna al capdavant de la presidència després d’un descans de 4 anys, diu que creu que pot fer una bona feina, i que la fa amb la mareixa il·lusió del primer dia, però amb l’experiència acumulada.

Nou comentari

Comparteix