VadeVi
Salvador Alemany serà investit Confrare d’Honor de la Confraria del Cava

El president del Cercle d’Economia i d’Abertis Infraestructuras, Salvador Alemany, serà investit Cavaller Confrare d’Honor de la Confraria del Cava aquest divendres 15 d’octubre a la solemne cerimònia d’Investidura Tardoral que tindrà lloc a partir de les nou del vespre a Torre Ramona. Salvador Alemany jurarà fidelitat al cava durant l’acte que serà presidit per Pere Bonet, president de la Confraria del Cava, juntament amb la resta de membres del consell capitular.

Salvador Alemany (Barcelona, 1944) és llicenciat en Econòmiques per la Universitat de Barcelona (1968) i diplomat per l’IESE. El 2008 va assumir la presidència del Cercle d’Economia, una de les institucions més influents del país fundada el 1958 sota el patrocini de l’historiador Jaume Vicens i Vives. Alemany és també president d’Acesa, Abertis Telecom; conseller delegat de Saba; conseller d’Iberpistas i de Brisa-Portugal;vicepresident del Parc Logístic de la Zona Franca,d’Areamed i del Centre Intermodal de Logística-CILSA;i també ha estat Conseller d’Atlantia-Itàlia.

S’investiran nou Confrares de Mèrit
La Reina del Cava Carla Goyanes assistirà a la cerimònia d’aquest divendres en la que també s’investiran com a Confrares de Mèrit: Núria Solé, periodista i presentadora del TN Migdia de TV3; Raquel Sans, periodista i presentadora del TN Vespre de TV3; Antoni Pont, fundador i actual president d’honor del Grup agroalimentari Borges; Ramon Canela, fundador i actual director general del Grup DIR i vicepresident del Patronat de la Fundació del FC Barcelona; Domingo Valiente, secretari general de la Fundació per a la Investigació del Vi i la Nutrició (FIVIN); Joan Vehils, periodista esportiu i actual director del Diari Sport des de 2007; Jordi Alumà, pintor i creador del cartell de la XXIX Setmana del Cava; Anna Sahun, actriu que actualment interpreta el personatge de la Lídia de la sèrie “La Riera” de TV3 i que ha treballat en altres sèries de televisió, com “Porca Misèria”, així com també en el teatre i en el cinema; Esteve Rovira, creador i director de series de TV3 com “El joc de viure”, “Laberint d’ombres”, “El cor de la ciutat” i l’exitosa “La Riera”, i també director del llargmetratge Serrallonga, nominat als Premis Gaudí.

Després de la solemne cerimònia, en què també s’investiran una desena de nous Confrares de Número, es celebrarà el sopar d’Investidura a la mateixa seu de la Confraria del Cava amb l’assistència d’uns 150 convidats.

L’endemà dissabte 16 d’octubre, tindrà lloc la cerimònia d’Investidura dels Joves Confrares que celebraran el 25è aniversari de la seva fundació investint com a Joves Confrares d’Honor el jove pilot de Fórmula 1 Jaume Alguersuari i nou components de la selecció espanyola de Natació Sincronitzada. Tambés’investiran com a Joves Confrares de Mèrit diversos joves destacats en el món de la televisió, el periodisme i la gastronomia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa