VadeVi
Sant Sadurní vol ser conegut pel cava però també per la gastronomia
  • CA

“L’objectiu és que Sant Sadurní sigui conegut per la seva bona gastronomia, a més de ser-ho pel cava”, va afirmar Ester Parellada, regidora de Turisme de Sant Sadurní en la presentació del Maig Gastronòmic de la vila.

Entre les novetats de 2011 del destaca la incorporació de nous establiments i el sorteig d’un lot de 15 regals de categoria entre totes les persones que consumeixin un mínim de 10 productes o activitats organitzades pels col·laboradors. Aquest premi únic inclou, entre altres coses, sopars per a dues persones a diversos restaurants, una nit d’hotel per a dues persones i altres productes de taula.

La proposta d’activitats d’enguany inclou un aperitiu català de sushi i cava a l’Hotel Fonda Neus (8 de maig); una visita a Caves Vilarnau i dinar a Cal Blay Vinticinc (del 9 al 15 de maig); un sopar de maridatge de pizzes i pasta a Il Picarolo (12 de maig); la sessió de maridatge interactiva dels Kits Gastronòmics que ofereixen Cal Feru, Carafí i Cal Miqueló (13 de maig); un sopar maridatge a Cal Blay Vinticinc amb vins i caves Vilarnau (13 de maig); un sopar ecològic amb maridatge musical a l’Hotel Fonda Neus (20 de maig); un tast amistós de formatges i vins a Cal Feru (25 de maig); un sopar de maridatge a La Cava d’en Sergi (27 de maig); degustacions de xocolata desfeta, fondue de xocolata amb fruites i xocolates de diverses proporcions i orígens a Xocolates Simón (els divendres a la tarda i els dissabtes al matí); un taller de pastes i salses a Il Picarolo, visita a Caves Recaredo i dinar (els dissabtes); visita, degustació i dinar a Canals i Munné (dissabtes i diumenges); esmorzar català amb embotits al cava a l’Hotel Fonda Neus (tot el mes), i sorteig de 20 lots de la Xarcuteria i Fruiteria Rovira.


Cartell del Maig Gastronòmic de Sant Sadurní d’Anoia FOTO: Maig Gastronòmic

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa