Segona edició de la Cursa dels Nassos del País del Cava

La cursa començarà a les 9 del matí de diumenge 30 de desembre a la plaça de l'Ajuntament, on també finalitza el recorregut

Aquest any s’amplia el nombre del corredors dels 300 de l’any passat a 500. Foto: VADEVI.cat

Sant Sadurní acomiadarà l’any 2012 amb una nova edició de la Cursa dels Nassos del País del Cava, que l’any passat va tenir un gran èxit i que enguany es torna a celebrar, per acabar l’any de forma esportiva i lúdica.

En aquesta ocasió els organitzadors han volgut ampliar el nombre de corredors a la cursa, que l’any passat es fa fixar en 300 i que enguany és de 500 participants, fent dos recorreguts de diferents distàncies i una cursa infantil.

Tres curses en una

La Cursa dels Nassos consta de tres curses diferenciades per distància i edat: una cursa de 6 quilòmetres i una de 10 quilòmetres, per majors de 14 anys i adults, recorreguts de terreny mixt i amb sortida i arribada a la plaça de l’Ajuntament, que recorrerà pistes i camins forestals que envolten el municipi. Es lliurarà trofeus als 3 primers homes i dones de cada cursa , un premi al primer de cada categoria i un premi especial al primer i primera corredors locals.

També hi haurà una tercera cursa, anomenada Infansolidari, per a menors de 14 anys i no competitiva i que recorrerà un circuit urbà de 1.750 metres de distància. Tots els beneficis de les inscripcions aniran per a ajudar l’Ian, l’infant sadurninenc de 5 anys que pateix neuroblastoma en estadi 4, un tipus de càncer amb un tractament molt car, i pel qual Sant Sadurní ha abocat tota la seva solidaritat organitzant molts actes per recaptar fons i poder-lo ajudar.

Inscripcions

Les inscripcions a la cursa es poden fer mitjançant el web de Naturetime i presencialment a la Piscina municipal de Sant Sadurní d’Anoia i a la botiga d’esports de Vilafranca Terradesports.

Aquest esdeveniment esportiu està organitzat per Naturetime i la Secció de muntanya de l’Agrupació Cultural Vila-seca, amb el recolzament de l’Ajuntament de Sant Sadurní i la col·laboració de diverses entitats.

Nou comentari