Segona nit enogastronòmica al Castell de Falset

Toni Bru, cuiner i propietari del restaurant Celler de l'Aspic, presentarà diferents plats amb el seu maridatge corresponent aquest divendres a Falset. Encara queden places que es poden reservar trucant a l'ajuntament

Després de l’èxit de la primera nit enogastronòmica al Castell de Falset, aquest divendres el Celler de l’Aspic presenta els seus plats a la sala absis del castell. Toni Bru, cuiner i propietari del restaurant, presentarà diferents plats amb el seu maridatge corresponent. Els vins que es serviran seran, Viñedos de Ithaca (DOQ Priorat), Joan d’Anguera (DO Montsant) i Burgos Porta (DOQ Priorat).

Encara queden places per al sopar d’aquests divendres, que s’han de reservar a l’ajuntament de Falset. El preu és de 50 euros i la capacitat està limitada a 50 comensals. La propera cita serà el 7 d’agost.

Nou comentari