L’espai gastronòmic L’Empordà a taula, al celler d’Empordàlia de Vilajuïga, ha programat sis sessions de cuina en viu amb la col·laboració del col·lectiu gastronòmic La Cuina del Vent. La iniciativa conjunta es concreta en la participació de cuiners de 13 restaurants altempordanesos.

Aquest dissabte 12 de març és el torn de Rosina Miserachs, de l’Antaviana (Figueres); Esmeralda Solà, de l’hostal La Quadra (Maçanet de Cabrenys); i Salvador Jordà, de l’hotel-restaurant Emporium.

Amb aquesta iniciativa es vol potenciar el consum de productes de proximitat, com els que es venen a les agrobotigues d’Empordàlia. Seguint la filosofia “Quilòmetre zero”, els cuiners de La Cuina del Vent elaboraran els plats utilitzant aliments que es poden tastar i adquirir a L’Empordà a taula. Al mateix temps, el sommelier de la cooperativa presentarà els vins Sinols escollits per fer el maridatge amb cada plat.

Pròximes sessions

* 12 de març: cuiners dels restaurants Antaviana, La Quadra i Emporium [de 17:00 a 19:00]

* 19 de març: cuiners dels restaurants El Molí i Can Jeroni

* 26 de març: cuiners dels restaurants Txema i Dynamic

* 2 d’abril: cuiners dels restaurants El Vaixell i Terraza

* 9 d’abril: cuiners dels restaurants La Vela i Montecarlo


Cartell de Cuina en Viu FOTO: VADEVI.cat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa