Segura Viudas convida els seus seguidors a una visita enoturística

Aquest dissabte es visitaran les vinyes de l'Heretat i es tastaran vins elaborats amb xarel·lo

L’Heretat Segura Viudas està en un entorn natural de gran valor paissatgístic i natural. Foto: VADEVI.cat

El celler Segura Viudas celebrarà el proper dissabte 16 de juny una jornada d’enoturisme especialment dirigida als seus seguidors de xarxes socials d’Internet.

Aquesta activitat respòn al doble objectiu de donar a conèixer la potencialitat de l’Heretat Segura Viudas com a destí enoturístic i fidelitzar les persones que segueixen l’actualitat de la marca als mitjans socials. Així, fa algunes setmanes es va endegar un concurs a la pàgina de Facebook de l’empresa del que n’han sortit els 16 convidats a la jornada.

El programa de la jornada començarà amb un esmorzar als jardins de la casa abans del passeig naturalista que introduirà el paisatge, la natura i la història de l’Heretat i que conduirà els assistents fins una lliçó magistral de viticultura sobre la fase de brotació dirigida per Sebastià Raventós, responsable de viticultura de l’Heretat.

Tot seguit es realitzarà una visita a les caves per presentar el procés d’elaboració dels caves i vins Segura Viudas enllaçant, tot seguit, amb un tast específic de xarel·los.

El protagonista d’aquest tast horitzontal serà el vi Creu de Lavit 2009 i 2010 amb l’objectiu d’endinsar-nos en els matisos i els atributs d’aquesta varietat autòctona.

Finalment, els menjadors de la masia acolliran un aperitiu i un dinar de temporada proposat pel xef Pere Massana del restaurant Cal Pere del Maset on no hi faltaran productes de proximitat com les cireres, el lluç de platja, el prèssec de l’Ordal o el gall del Penedès. En el decurs del dinar, a més, els enòlegs de la casa aniran il·lustrant les harmonies dels caves i vins Segura Viudas en una tertúlia gastronòmica compartida amb tots els assistents.

Nou comentari