Segura Viudas convoca el Primer Ral·li de Fotografia de Natura

Entrada de raïm al celler Segura Viudas Foto: VADEVI.cat

L’empresa elaboradora de caves i vins Segura Viudas convoca els professionals i aficionats a la fotografia de natura al “1er Rally Segura Viudas de Fotografia de Natura”. La cita serà el dia 18 de maig de 2013 a les 16:00h i durant les 24 hores següents els participants podran fotografiar la natura de l’Heretat amb l’objectiu de fer arribar a la societat la rica biodiversitat d’aquest enclavament.

Les cinquanta places ofertades a la web del ral·li han quedat exhaurides en poques hores. La mateixa organització lamenta no poder oferir més places però ja ha avançat que de cara a futures edicions estudiaràaugmentar el nombre de participants, tot i que en tot cas s’ha de mantenir l’equilibri necessari per respectar la biodiversitat de l’Heretat.

El jurat, encapçalat pel fotògraf Oriol Alamany, escollirà entre totes les fotografies presentades els guanyadors i finalistes de les diferents categories: Forestal, Aigua, Vinya i Nocturna. A més, també es concedirà un Gran Premi de fotografia Segura Viudas.

El veredicte es farà públic el dia 7 de juny de 2013 i es comunicarà als participants. Tota la informació del ral·li, la seva evolució i els resultats podran seguir-se a les plataformes socials de la companyia sota l’etiqueta #rallySV13.

Nou comentari