Segura Viudas s’obre a l’enoturisme els caps de setmana i festius

El celler reforça la seva aposta per l'enoturisme obrint les portes de l'Heretat cada dia, amb visites guiades pel celler i l'entorn

Cada dia hi haurà dos torns de visita, a les 10:30h i a les 13:30h Foto: VADEVI.cat

A partir del proper dissabte 1 de desembre l’Heretat romandrà oberta tots els caps de setmana i dies festius, a disposició dels enoturistes que vulguin descobrir les harmonies que s’hi estableixen i com aquestes es transmeten als seus caves i vins.

Amb dos torns de visita possibles, 10:30h i 13:30h, i guiats per Eva Espinosa, els enoturistes gaudiran d’una visita caminant per la bodega i les caves amb explicació del procés d’elaboració.

A més, si la climatologia ho permet es podrà iniciar el recorregut a la vinya per observar el cicle vegetatiu dels ceps així com la riquesa de l’entorn natural que s’ha configurat durant segles de cultiu de la vinya a l’Heretat.

Al final del recorregut es degustaran dos productes acompanyats d’un lleuger aperitiu.

El preu d’aquesta visita és de 12€ per persona. Pels menors d’edat acompanyats la visita és gratuïta i per famílies nombroses, jubilats i grups a partir de 16 adults el preu és de 9,20€ per persona.

Les visites d’enoturisme de l’Heretat Segura Viudas s’han de reservar prèviament al telèfon 93 891 70 70 o al correu electrònic enoturismo@seguraviudas.es

Nou comentari