Seminari especialitzat de suport al turisme a la Terra Alta

El seminari està obert als professionals interessats en el desenvolupament de l’activitat turística a través de la participació i del debat

Derruta (Desenvolupament Rural a la Terra Alta) organitza un seminari especialitzat de suport al turisme amb l’objectiu de facilitar recursos per a la millora de la competitivitat de la indústria turística al territori. Aquest seminari permetrà aprendre eines pràctiques sobre l’elaboració de productes turístics, la definició d’estratègies de promoció i de comercialització.

Aquestes sessions de treball poden ser de gran utilitat per a tots les persones interessades en el desenvolupament del turisme, atès que, en l’actualitat, són diversos els reptes que plantegen els canvis en la demanda turística, com pot ser la necessitat de definir propostes d’oci amb productes recreatius i turístics estratègicament elaborats, la implementació de sistemes de qualitat i la utilització eficient dels processos d’innovació aplicats a la producció, venda i consum d’experiències turístiques.

El seminari està obert als professionals del sector empresarial interessats en el desenvolupament de l’activitat turística a través de la participació i del debat.

El primer acte d’aquest seminari serà el 7 de novembre 2011, amb el taller titulat “Del recurs turístic al producte turístic. Aprofundiment en casos d’èxit”. L’horari del curs serà de 10 a 14 hores al segon pis de l’Ajuntament de Bot.

La inscripció és gratuïta, i es pot fer al correu electrònic: turisme.derruta@tinet.cat , o bé al telèfon 977 42 83 38.

Els dos següents tallers dedicats a la mateixa temàtica són:

Taller 2 : 12 de desembre 2011. Taller de creació de productes turístics.
Taller 3 : 13 de desembre 2011. Taller de comercialització del producte turístic. L’ús de noves tecnologies.

El projecte de la Terra Alta DERRUTA (Desenvolupament Rural a la Terra Alta) en el que hi participen els 12 Ajuntament de la comarca, juntament amb empreses i entitats locals, té per objectiu donar resposta a les problemàtiques locals a través de la implementació d’actuacions que beneficiïn la comarca.

Nou comentari