La DO Conca de Barberà està preparant la celebració dels seus 25 anys, que es compleixen el novembre d’aquest 2010. De moment, i coincidint amb l’aniversari, ja s’han programat quatre seminaris sobre valor afegit del vi dirigits a professionals que tenen l’objectiu de dotar d’eines els celleristes de la DO. Aquesta és només una de les activitats que el Consell Regulador preveu programar durant tot l’any, per bé que de moment no ha donat més detalls de quines seran les altres.

El primer seminari, sobre màrqueting, comença aquest divendres al matí. Els altres tres, de comunicació, enoturisme i distribució es faran al maig, setembre i novembre. Els seminaris estan dirigits als professionals del sector i volen ser una oportunitat de formació i alhora un intercanvi d’experiències. S’estructuren en tres sessions d’aprenantatge actiu, fonamentades en el debat, la discussió i la pràctica. La primera consta d’un debat i taller pràctic sobre el tema. I la segona i la tercera, només en horari de tarda, serviran per fer una tutoria i intercanvi d’experipencies i una exposició de casos reals d’èxit.

Els quatre seminaris estan organitzats per la DO Conca de Barberà, el Viver de Celleristes, el DAR, l’Incavi i Concactiva, el centre d’iniciatives empresarials a Montblanc on es farà la formació.


Els seminaris estan dirigits als professionals del sector FOTO: VADEVI.cat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa