VadeVi
Sergio Busquets i Ander Mirambell, investits Joves Confrares del Cava

Els Joves Confrares han encetat aquest dimecres l’any del seu 25è aniversari amb la cerimònia d’Investidura Primaveral. El migcampista del Barça Sergio Busquets va ser investit com a Jove Cavaller Confrare d’Honor i Ander Mirambell, el primer pilot català d’skeleton que ha participat a uns Jocs Olímpics, com a Jove Confrare de Mèrit.

Durant la cerimònia, que ha tingut lloc a la seu de la Confraria del Cava a Torre Ramona i ha estat dirigida pel president dels Joves Confrares Arles Jiménez, els dos esportites han jurat la seva fidelitat al cava i s’han compromès a ser-ne ambaixadors allà on vagin. Mirambell ha explicat que continuarà portant en els propers campionats el seu casc inspirat en un tap de cava perquè, per a ell, “el cava és un símbol de Catalunya” i aquest casc és un homenatge a les persones que han estat al seu costat els darrers quatre anys fent possible que hagi aconseguit la 24a posició als darrers Jocs Olímpics de Vancouver.

La cerimònia d’Investidura Primaveral ha estat el primer dels actes que se celebraran aquest any en motiu del 25è aniversari de la fundació d’aquesta entitat, l’única confraria bàquica del món constituïda únicament per joves entre 18 i 30 anys.

Al llarg d’aquests darrers vint-i-cinc anys han estat moltes les personalitats del món de l’esport que han estat investides Joves Dames o Cavallers Confrares d’Honor, entre les que es poden destacar Pep Guardiola, Sergi Bruguera, Jordi Tarrés, Arantxa i Emilio Sánchez Vicario, Marc Jené, la selecció espanyola d’hoquei herba… així com també altres personatges rellevants dels àmbits de la gastronomia, el periodisme, la moda o la cultura, com Sergi Arola, Andreu Buenafuente, Manel Fuentes, Asha Miró, Blanca Fernàndez Ochoa, Maribel Verdú o Inés Sastre, entre molts d’altres.


Busquets i Mirambell amb el president dels Joves Confrares i altres membres de la confraria després de la investidura FOTO: RITA LAMSDORFF

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa