Aquest dissabte 30 de maig, ViOrigen organitza per primera vegada una trobada per a amants de la fotografia i el vi: El 1r Photowalk #ViOrigen. Una activitat pensada per gaudir del paisatge primaveral a la comarca que, desprès de les intenses pluges hivernals i d’inici de primavera, ofereixen un paisatge rural divers i ric en tons i textures.

L’activitat s’iniciarà a les 10:30h amb una visita a la partida de Les Cendroses de Gandesa, des d’on es podrà gaudir d’unes vistes privilegiades de la serralada de Pàndols i del Parc Natural dels Ports. En la mateixa plantació s’explicaran les singularitats del cultiu de la vinya a la Terra Alta i de forma pràctica es veuran les feines que es realitzen en aquest moment a les vinyes: l’esbrotar i esperonar.

Després es farà una nova parada al Coll de Moro per observar tota la Plana de Gandesa, els diversos cultius i el relleu; per seguir fins al Poble Vell de Corbera d’Ebre, on s’hi donarà informació sobre la vida d’aquest poble, testimoni dels fets més durs de la Batalla de l’Ebre.

En aquest indret es durà a terme un tast comentat de diversos vins de la Terra Alta. Per acabar la jornada, es visitarà una finca de vinya situada entre Gandesa i Vilalba dels Arcs a la partida de Les Serres. Allí, envoltats de vinyes, se servirà un dinar tradicional de camp, La Clotxa, que posarà el punt i final d’aquest primer Photowalk ViOrigen.

A més, les millors fotografies de la jornada poden endur-se un loc de tres vins de la Terra alta. Per a optar-hi, s’han de pujar les imatges a Instagram amb el hashtag #ViOrigen.

Fitxa de l’activitat

Punt de trobada: 10:30h al pàrquing de l’Hotel Piqué de Gandesa

Preu: 20 euros (dinar i entrada al Poble Vell inclòs)

Inscripcions: [email protected] / 669 060 312669 060 312 / 650 187 40

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa