Set denominacions catalanes es donen a conèixer a Reus en la nova fira de la restauració Hostelcat

La fira és una bona oportunitat perquè la Conca de Barberà, Catalunya, Priorat, Penedès, Montsant, Tarragona i Terra Alta es donin a conèixer entre els 2.000 restaurants de Tarragona

Fira de Reus inaugura aquest dimarts una nova fira professional dedicada al sector de l’hosteleria i la restauració de les comarques del sud de Catalunya, Hostelcat. Durant tres dies es faran conferències, degustacions de productes típics del territori i tastos de vins. Les denominacions d’origen catalanes són les que tenen presència a les comarques tarragonines. Així, es faran tastos de vins de la DO Conca de Barberà dimarts al matí, de la DO Catalunya dimarts al migdia i de la DOQ Priorat el dimarts a la tarda. El segon dia es farà els tastos de les denominacions Penedès i Montsant i finalment dijous es tastaran vins de la DO Tarragona i la DO Terra Alta. [[frase]]
Es tracta d’una fira de caràcter professional enmarcada en un territori que té una gran quantitat de restaurants i establiments turístics. Segons dades de la Fira de Reus, només al Camp de Tarragona hi ha 185 hotels, 87 càmpings, 95 pensions i 167 cases rurals a més d’aproximadament 2.000 resturants. És per això que la fira pot ser una bona oportunitat per als vins d’aquestes set denominacions de donar-se a conèixer entre els restauradors i potenciar les vendes a la zona de Tarragona, cosa que, per altra banda, els donaria una projecció internacional interessant tenint en compte el volum de turisme estranger durant els mesos d’estiu.

Hostelcat ocupa una superfície de 35.000 m2 i consta de 3 grans eixos: la zona d’exposició, els tallers de cuina per promoure productes tarragonines i les jornades tècniques organitzades pel Departament d’Innovació, Universitats i Empresa
.


Hostelcat se celebra per primera vegada aquesta setmana FOTO: FIRA DE REUS

Nou comentari