Freixenet ha arribat a un acord amb la Fundación Pies Descalzos, impulsada per Shakira, que protagonitzarà el brindis de Nadal Freixenet 2010. L’objectiu de l’organització no governamental és l’escolarització de nens sense cap possibilitat que viuen en estat d’extrema pobresa. L’spot s’ha rodat al Parc Audiovisual de Catalunya, a Terrassa, un espai privilegiat a tocar del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, per on han passat els darrers anys alguns dels principals actors i esportistes del món, com Roger Federer i Ronaldinho.

La col·laboració entre la cantant amb arrels catalanes es materialitza en la construcció de col·legis, un a Haití (Puerto Príncipe), i l’altre a Colòmbia (Cartagena), i en un vídeo clip inèdit, amb unes imatges que serviran de base per la producció de l’spot Freixenet 2010 que finalitza amb el tradicional brindis.

L’agència de publicitat JWT, creadora de les últimes campanyes nacionals i internacionals de l’empresa catalana col·labora amb l’artista i el director Jaume de la Iguana en la creativitat de la peça, produïda per Ovideo.

Com en anys anteriors, Freixenet desenvoluparà la seva campanya per televisió i altres medis convencionals, així com a Internet, on es podrà visualitzar la totalitat de la campanya, que constarà també de l’habitual making of i d’un documental realitzat per JWT que versarà sobre la personalitat filantròpica de Shakira a través de la seva Fundación Pies Descalzos. Shakira diu: “Trobar oportunitats per a la infància vulnerable i desplaçada. Desheretats de la vida que sense ajut resten en l’abandonament”.

Freixenet acostuma sempre a sorprendre el públic amb una campanya publicitària cada nadal més espectacular que l’anterior. El 2009 no va ser així. Per primera vegada ens els prop de 40 anys que la marca realitza aquestes produccions, va decidit repetir l’spot de l’any anterior. El motiu principal va ser la crisi econòmica i la necessitat d’aplicar “criteris de racionalitat”. Ara torna al vell camí i hi afegix un gir solidari amb una de les grans estrelles mundials de l’espectacle.


Shakira

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa