VadeVi
Sopar i tast dels vins del Massís del Garraf a Sant Pere de Ribes
  • CA

El Mercat del Cava es durà a terme el primer cap de setmana del mes de novembre, els dies 3 i 4 a la plaça Llobregat de les Roquetes. Foto: VADEVI.cat

L’edició 2012 dels Sopars i Tast de Vins del Massís del Garraf a Sant Pere de Ribes ja ha començat. Divendres passat al vespre, el restaurant El Secreto va ser el primer en acollir un sopar maridat amb el Celler Torre del Veguer. L’endemà dissabte a la nit, la cita es va donar al restaurant Carnívor amb l’acompanyament dels vins i caves de la finca Valldosera. Aquest mes d’octubre encara s’han de celebrar dues ofertes gastronòmiques més: una aquest divendres 26, a les 21h, al restaurant 29 Cards de Ribes (sopar maridat amb la Finca Valldosera per 26€, amb reserva prèvia trucant al 93.896.14.27); i l’altra el dissabte 27, a les 14h, al restaurant la Vaquita (degustació i maridatge amb el Celler Vega de Ribes amb un preu de 25€, prèvia reserva al telèfon 609.75.75.55).

Aquest ha estat el punt d’inici a una agenda d’activitats que s’anirà desenvolupament àmpliament durant tot el mes de novembre i principis de desembre amb 10 propostes més, a les que cal afegir com a novetat d’enguany, la visita i tast a tres cellers de Sant Pere de Ribes (Torre del Veguer, Vega de Ribes i Finca Can Ramon Viticultors del Montgròs). La programació sencera és pot consultar a www.santperederibes.cat.

Els Sopars i Tast de Vins del Massís del Garraf, organitzats per l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Consell Comarcal del Garraf, estan inclosos a la campanya Productes de la Terra que també reuneix dos esdeveniments més al nostre municipi: la mostra Agromercat (celebrada a finals del passat mes de maig), i el Mercat del Cava que tindrà lloc els dies 3 i 4 de novembre a la plaça Llobregat de les Roquetes.

En total s’han preparat 17 propostes i, com a novetat, 3 de les quals correspondran a visites i tasts directament als cellers Torre del Veguer (11 de novembre), Vega de Ribes (17 de novembre) i Can Ramon Viticultors del Montgròs (24 de novembre) que serviran per donar el màxim protagonisme possible als productes de proximitat.

La resta de les activitats programades aniran en la tònica de les que ja s’han ofert en les temporades precedents: sopars maridats als restaurants que s’han sumat, una vegada més, a aquesta iniciativa. La programació completa es pot consultar a www.santperederibes.cat .

D’altra banda, el Mercat del Cava es durà a terme el primer cap de setmana del mes de novembre, els dies 3 i 4 a la plaça Llobregat de les Roquetes (dissabte obrirà d’11 a 14h i de 17 a 21h, i diumenge d’11 a 14h). La finalitat és potenciar els petits i mitjans elaboradors de cava del Garraf, Alt Penedès i Anoia i que aquests puguin vendre el seu producte sense intermediaris, directament al consumidor. A més, aquesta mostra inclourà activitats complementàries com l’actuació de Balls Populars de les Roquetes, o la trobada de plaques de cava, entre altres, i inclourà la col·laboració enguany del Mercat Municipal La Sínia que oferirà un taller infantil de cuina amb cava (el divendres 2 de novembre a les 17’30h), i una degustació de productes del Mercat (el dissabte 3 de novembre de 10 a 13h).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa