Gaudir de bona música i, després, de bons caves és el que ofereix el PAtronat de Turisme de Subirats amb la seva vuitena edició del Música a les Vinyes, un festival de música de dos caps de setmana que inclou concerts i tastos de vins i caves al recinte medieval de Torreramona. Aquest any, com a novetat, els assitents podran fer també un tast de préssec de l’Ordal, coincidint amb la Temporada Gastronòmica del Préssec de l’Ordal organitzat pel celler Albet i Noya i els productors d’aquesta varietat de préssec.

Aquest dissabte arrencarà el festival amb un concert d’Anita Wardell. Aquesta cantant oferirà fascinants improvisacions i la seva veu, com un instrument més, en diàleg a tres bandes amb el pianista de jazz Ignasi Terraza i el trompetista Damon Brown amb un so càlid i molt melòdic. Les entrades pel concert, que començarà a les deu de la nit, costen 12 o 30 euros depenent de la zona.

Dissabte que ve, 24 de juliol, serà el torn de Maria del Mar Bonet que actuarà juntament amb el piano de Manel Camp. Plegats faran un recorregut pels standards de jazz i diversos autors catalans. En aquest cas les entrades costen 25 euros.

Després de cada actuació, hi haurà la ja tradicional degustació de caves de Subirats.

El Festival de Música a les Vinyes està organitzat pel Patronat de Turisme de Subirats amb la col.laboració de l’Ajuntament de Subirats, el Consell Comarcal de l’Alt Penedès, la Diputació de Barcelona, l’Associació Productors de Vi i Cava de Subirats, Associació de Productors del Préssec d’Ordal, Confraria del Cava de Sant Sadurní i Família Bori De Fortuny.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa