Temps de flors és la nova proposta de Sumarroca per a aquesta temporada. Les sensacions florals i de fruits d’estiu són les protagonistes en aquest nou vi blanc. Es presenta com un producte excel·lent per acompanyar tota mena d’àpats lleugers com entrants frescos, amanides, formatges, carns blanques, verdures a la planxa, marisc o peix.

L’evolució que experimenta el propi vi permet percebre, segons el moment en que es tasta, algun tret diferencial d’alguna varietat per sobre d’un altre. Per tal de gaudir-ne en les seves millors condicions, es recomana el seu consum entre els 6 i els 8 graus.

Raül Balam Ruscalleda, xef del restaurant Moments, ha creat especialment per a la ocasió set propostes culinàries que combinen amb la profunditat aromàtica de Temps de Flors: Vellut de maduixa i tomàquet amb llagostins; pèsols del Maresme amb botifarra; lluç de palangre amb salsa verda; suquet d’escórpora; arròs de gambes; maduixes i flors; bunyols d’acàcia. Les flors, també protagonistes del disseny que vesteix l’ampolla, estan inspirades en el camí que dona la benvinguda a la finca Sumarroca de Sant Sadurní d’Anoia.


Temps de flors de Sumarroca FOTO: SUMARROCA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa