Sumarroca presenta el blanc Temps de Flors

Raül Balam Ruscalleda, xef del restaurant Moments, crea diferents propostes gastronòmiques per acompanyar el nou vi

Temps de flors és la nova proposta de Sumarroca per a aquesta temporada. Les sensacions florals i de fruits d’estiu són les protagonistes en aquest nou vi blanc. Es presenta com un producte excel·lent per acompanyar tota mena d’àpats lleugers com entrants frescos, amanides, formatges, carns blanques, verdures a la planxa, marisc o peix.

L’evolució que experimenta el propi vi permet percebre, segons el moment en que es tasta, algun tret diferencial d’alguna varietat per sobre d’un altre. Per tal de gaudir-ne en les seves millors condicions, es recomana el seu consum entre els 6 i els 8 graus.

Raül Balam Ruscalleda, xef del restaurant Moments, ha creat especialment per a la ocasió set propostes culinàries que combinen amb la profunditat aromàtica de Temps de Flors: Vellut de maduixa i tomàquet amb llagostins; pèsols del Maresme amb botifarra; lluç de palangre amb salsa verda; suquet d’escórpora; arròs de gambes; maduixes i flors; bunyols d’acàcia. Les flors, també protagonistes del disseny que vesteix l’ampolla, estan inspirades en el camí que dona la benvinguda a la finca Sumarroca de Sant Sadurní d’Anoia.


Temps de flors de Sumarroca FOTO: SUMARROCA

Nou comentari