VadeVi
Sumarroca signa un conveni per subministrar en exclusiva el cava i el vi blanc a les sales VIP de l’aeroport

Durant els propers quatre anys tots els viatgers que passin per les sales VIP de la nova terminal T1 i també de l’antiga de l’Aeroport de Barcelona i vulguin prendre vi blanc o cava, consumiran ampolles de Sumarroca.

En total s’obriran unes “15.000 ampolles a l’any entre vi blanc i cava”, segons han informat fonts de Gestió i Serveis Trade Center (GIS), l’empresa encarregada de gestionar les sales VIP del Prat. GIS calcula que poden arribar a passar per les diferents sales VIP fins a 450.000 persones cada any. Tot i així, Sumarroca assegura que el celler encara no ha fet estimacions.
[[frase]]
En qualsevol cas, el que ja és segur són els vins que se serviran a les tres sales VIP de la nova terminal, inaugurada el passat 17 de juny, i les dues sales VIP que ja hi havia fins aquell moment a l’aeroport. En total Sumarroca servirà tres caves -Sumarroca Brut Reserva, Sumarroca Brut Nature i Sumarroca Gran Blanc de Blancs- i un vi blanc -Sumarroca Chardonnay-.

Pel que fa als vins negres, encara no hi ha cap acord. Fonts de GIS han assegurat que encara estan “en negociacions” però no han volgut especificar amb quin celler ni de quina DO. Tampoc han fixat cap data.


Sumarroca servirà tres caves i un vi blanc a les sales VIP de l’aeroport FOTO: SUMARROCA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa