VadeVi
Sumarroca subministrarà tot el cava per als actes de la Federació Catalana de Tenis

El cava que se serveixi en tots els esdeveniments que organitzi la Federació Catalana de Tenis serà de Sumarroca. Es tracta d’un acord signat el mes passat entre els responsables del celler i la federació.

Aquesta entitat s’afegeix així a la llista d’altres centres culturals amb les quals Sumarroca hi té un acord similar: el Foment de les Arts Decoratives (FAD), el Palau de la Música Catalana, el Teatre Nacional de Catalunya, la Fundació Miró, la Fundació Tàpies, el Espai Guinovart, l’escola de disseny Eina i la Casa del Llibre.

L’acte de signatura, que es va dur a terme al village del Barcelona Open Banco Sabadell, el van protagonitzar el Conseller Delegat de Sumarroca, Albert Sumarroca i el President de la FCT, Francesc Orriols en presencia del Director Tècnic de la FCT, Jordi Arrese i del Director del CIT Cornellà, Albert Costa, actual Director Esportiu del Trofeu Comte de Godó.

A partir de la signatura del conveni, Sumarroca servirà tots els caves que dels tornejos, campionats o festes que organitzi la federació. Albert Sumarroca, conseller delegat de Sumarroca, assegura que aquest acord és “una nova mostra del valor que donem a Sumarroca a la promoció de la cultura i l’esport”.


Albert Sumarroca, Francesc Orriols, Jordi Arrese i Albert Costa en la signatura del conveni FOTO: SUMARROCA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa