VadeVi
Suspesa la Nit de la (G)Astronomia del Restaurant Casa Nostra

Aquesta nit, la nit de Sant Llorenç, és una de les nits en què més persones miren al cel esperant a veure un estel fugaç que els concedeixi un desig. Poder estar pendent del cel amb una copa de vi entre les mans i degustant una bona gastronomia és el que havia d’oferir el Restaurant Casa Nostra i el Grup Astronòmic de Corbera de Llobregat.

La nit del 13 d’agost, nit de Sant Llorenç, i per tercer any consecutiu, s’havia de celebrar l’activitat (G)ASTRONOMIA, una proposta que combina gastronomia, astronomia, tast de vins i música en directe. El restaurant Casa Nostra, del carrer Frederic Soler Pitarra de Corbera de Llobregat fa tres anys que surt al carrer perquè els seus comensals puguin admirar les estrelles i conviden una dotzena de cellers perquè donin a tastar els seus vins caves. A més, el Grup Astronòmic de Corbera farà una explicació teòrica sobre els estels fugaços i la nit de Sant Llorenç i instal·laran un seguit de telescopis perquè els assistents puguin observar el cel. I, per si fos poc, tot això s’amenitza amb un grup de jazz que toca en directe.

Aquesta oferta tant atractiva i original té una molt bona acollida entre els corberencs i estava previst que, igual que altres anys, hi assistissin prop de 300 persones. El cost de l’activitat havia de ser de 25 euros per persona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa