VadeVi
Tarragona també s’avança a la Fira de Reus Viu el Vi

El Consell Regulador de Tarragona, com el de la DO Montsant i el de la DO Terra Alta, també ofereix un tast dels seus vins dies abans de l’inici de la fira Reus Viu el Vi. L’objectiu és anar fent boca per aquesta fira que reunirà a la capital del Baix Camp els millors vins de sis DO catalanes: Conca de Barberà, Montsant, Priorat, Terra Alta, Tarragona i Catalunya.

Si la setmana passada va ser el torn de la Terra Alta i fa 15 dies va ser el torn del Montsant, aquest dimecres arriba l’hora de Tarragona. El Consell Regulador ha preparat una conferència sobre el vi de la zona a càrrec de l’antropòloga i museòloga Anna Figueras Torruella que se celebrarà dimecres a les vuit del vespre a la Sala Fortuny del Centre de Lectura de Reus.

Després de la conferència Elisa Ribé dirigirà el tast de dos vins blancs, un rosat, un negre jove i un de criança, i dos vins de licor dels cellers Mas Vicenç, Vins Padró, De Muller, Agrícola i SC de Montbrió i Vinícola de Nulles.

En motiu de Reus Viu el Vi, el Centre de Lectura també acull des del dia 1 de juny i fins aquest dissabte 13 de juny una exposició de llibres vinculats al món del vi.


El tast de vins de la DO Montsant previ a Reus Viu el Vi es va fer a la Biblioteca Xavier Amorós FOTO: DO MONTSANT

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa