Tast a cegues a Empúries per triar els premis Arrels del Vi

Vint sommeliers triaran els millors vins de la DO Empordà

La fira Arrels del Vi reuneix els millors vins de la DO Empordà Foto: Max

La fira professional Arrels del Vi de la DO Empordà, que se celebrarà els dies 18 i 19 de maig a Sant Martí d’Empuries organitza aquest dilluns, 29 d’abril, el tast a cegues del que en sortirà el Premi Arrels del Vi 2013.

Durant el tast, els millors sommeliers de l’Empordà dirigits per Rafel Sabadí, sommelier del Restaurant el Roser 2, i per Dominic Abernethy, organitzador de la Fira, provaran els vins per atorgar els premis al Millor Vi Negre, Millor Vi Blanc i Millor Vi Dolç.

Enguany participaran 20 sommeliers de l’Empordà, escollits per la seva professionalitat i proximitat a Sant Martí d’Empúries. Els sommeliers són:

– Joan Jordà i Marius Jordà del Restaurant Empòrium (Castelló d’Empúries)

– Gerard Geli del Restaurant Vicus (Pals)

– Anna Vicens, comunicadora i periodista de vins

– Anette Wagberg del Restaurant Korpilombolo (l’Escala)

– Agnès Gasull, col·laboradora de Cellers de l’Empordà

– Laura Masramon, enoturisme i comunicadora de vins de l’Empordà

– Jordi Folgado del Restaurant Origens (l’Escala)

– Clara Isamat del Restaurant Pera Batlla (l’Armentera)

– Rafel Tubau de la Vinoteca La Bodega (L’Escala)

– Clara Antúnez, formadora i redactora freelance

– Joan Gusó i Marina Hortelano de l’Enoteca Mas Gusó (Sant Pere Pescador)

– Josep Ventura de l’Enoteca Els Barrils (l’Escala)

– Miquel Ros de l’Hotel Can Miquel (l’Escala)

– Cristina Torrent del Restaurant Bo.TiC (Corça)

– Carlos Domínguez de l’Hotel Castell d’Empordà (la Bisbal d’Empordà)

– Miquel Hudin i Elia Varela de Vinologue Guides

– Lluís Tolosa, escriptor de vins a la Guia d’Enoturisme Empordà.

El tast a cegues tindrà lloc el 29 d’abril a les 10.30 h a la Biblioteca del Museu d’Arqueologia de Catalunya a Empúries (l’escala).

Nou comentari