VadeVi
Tast a cegues a Empúries per triar els premis Arrels del Vi
  • CA

La fira Arrels del Vi reuneix els millors vins de la DO Empordà Foto: Max

La fira professional Arrels del Vi de la DO Empordà, que se celebrarà els dies 18 i 19 de maig a Sant Martí d’Empuries organitza aquest dilluns, 29 d’abril, el tast a cegues del que en sortirà el Premi Arrels del Vi 2013.

Durant el tast, els millors sommeliers de l’Empordà dirigits per Rafel Sabadí, sommelier del Restaurant el Roser 2, i per Dominic Abernethy, organitzador de la Fira, provaran els vins per atorgar els premis al Millor Vi Negre, Millor Vi Blanc i Millor Vi Dolç.

Enguany participaran 20 sommeliers de l’Empordà, escollits per la seva professionalitat i proximitat a Sant Martí d’Empúries. Els sommeliers són:

– Joan Jordà i Marius Jordà del Restaurant Empòrium (Castelló d’Empúries)

– Gerard Geli del Restaurant Vicus (Pals)

– Anna Vicens, comunicadora i periodista de vins

– Anette Wagberg del Restaurant Korpilombolo (l’Escala)

– Agnès Gasull, col·laboradora de Cellers de l’Empordà

– Laura Masramon, enoturisme i comunicadora de vins de l’Empordà

– Jordi Folgado del Restaurant Origens (l’Escala)

– Clara Isamat del Restaurant Pera Batlla (l’Armentera)

– Rafel Tubau de la Vinoteca La Bodega (L’Escala)

– Clara Antúnez, formadora i redactora freelance

– Joan Gusó i Marina Hortelano de l’Enoteca Mas Gusó (Sant Pere Pescador)

– Josep Ventura de l’Enoteca Els Barrils (l’Escala)

– Miquel Ros de l’Hotel Can Miquel (l’Escala)

– Cristina Torrent del Restaurant Bo.TiC (Corça)

– Carlos Domínguez de l’Hotel Castell d’Empordà (la Bisbal d’Empordà)

– Miquel Hudin i Elia Varela de Vinologue Guides

– Lluís Tolosa, escriptor de vins a la Guia d’Enoturisme Empordà.

El tast a cegues tindrà lloc el 29 d’abril a les 10.30 h a la Biblioteca del Museu d’Arqueologia de Catalunya a Empúries (l’escala).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa