La fira Arrels del Vi reuneix els millors vins de la DO Empordà Foto: Max
Durant el tast, els millors sommeliers de l’Empordà dirigits per Rafel Sabadí, sommelier del Restaurant el Roser 2, i per Dominic Abernethy, organitzador de la Fira, provaran els vins per atorgar els premis al Millor Vi Negre, Millor Vi Blanc i Millor Vi Dolç.
Enguany participaran 20 sommeliers de l’Empordà, escollits per la seva professionalitat i proximitat a Sant Martí d’Empúries. Els sommeliers són:
– Joan Jordà i Marius Jordà del Restaurant Empòrium (Castelló d’Empúries)
– Gerard Geli del Restaurant Vicus (Pals)
– Anna Vicens, comunicadora i periodista de vins
– Anette Wagberg del Restaurant Korpilombolo (l’Escala)
– Agnès Gasull, col·laboradora de Cellers de l’Empordà
– Laura Masramon, enoturisme i comunicadora de vins de l’Empordà
– Jordi Folgado del Restaurant Origens (l’Escala)
– Clara Isamat del Restaurant Pera Batlla (l’Armentera)
– Rafel Tubau de la Vinoteca La Bodega (L’Escala)
– Clara Antúnez, formadora i redactora freelance
– Joan Gusó i Marina Hortelano de l’Enoteca Mas Gusó (Sant Pere Pescador)
– Josep Ventura de l’Enoteca Els Barrils (l’Escala)
– Miquel Ros de l’Hotel Can Miquel (l’Escala)
– Cristina Torrent del Restaurant Bo.TiC (Corça)
– Carlos Domínguez de l’Hotel Castell d’Empordà (la Bisbal d’Empordà)
– Miquel Hudin i Elia Varela de Vinologue Guides
– Lluís Tolosa, escriptor de vins a la Guia d’Enoturisme Empordà.
El tast a cegues tindrà lloc el 29 d’abril a les 10.30 h a la Biblioteca del Museu d’Arqueologia de Catalunya a Empúries (l’escala).