Tast autòcton a Pla de Bages

La Confraria de Vins del Bages presenta les novetats de la temporada

La Confraria de Vins del Bages organitza, pel dijous 27 de juny, un tast de presentació de les novetats de la temporada de la DO Pla de Bages, amb un tast-sopar en què es donaran a conèixer els següents vins: Abadal, 5 Merlot; Artium, Picapoll 2012; Can Serra Exibis, Exibis 2012; Coop. Salelles, Merlot Jove; El Molí, Merlot Rosat; Fargas-Fargas, Cabernet Sauvignon 2005; Gibert Cava, Gran Reserva Brut Nature; Més que paraules, Més que Paraules Blanc 2012; Mas de Sant Iscle, Picapoll de la Barraca 2012; Oller del Mas, Bernat Oller 2008; Solergibert, Matacans 2011; i Vins Grau, Jaume Grau Gratus CR. 2009.

Conèixer els vins de la comarca és el primer objectiu del sopa4r que se servira a la Torre

Busquet de Manresa, amb el següent menú: Gaspatxo de llagostins, coca tèbia d’escalivada amb virutes de foie, espatlla de xai amb verduretes i cremós de xocolata blanca i taronja.

El tast-sopar té un preu de 25 euros i cal fer reserva prèvia abans del 24 de juny. Més informació a www.confrariabages.com o al telèfon 609 88 66 34.

Nou comentari