La Confraria de Vins del Bages organitza, pel dijous 27 de juny, un tast de presentació de les novetats de la temporada de la DO Pla de Bages, amb un tast-sopar en què es donaran a conèixer els següents vins: Abadal, 5 Merlot; Artium, Picapoll 2012; Can Serra Exibis, Exibis 2012; Coop. Salelles, Merlot Jove; El Molí, Merlot Rosat; Fargas-Fargas, Cabernet Sauvignon 2005; Gibert Cava, Gran Reserva Brut Nature; Més que paraules, Més que Paraules Blanc 2012; Mas de Sant Iscle, Picapoll de la Barraca 2012; Oller del Mas, Bernat Oller 2008; Solergibert, Matacans 2011; i Vins Grau, Jaume Grau Gratus CR. 2009.

Conèixer els vins de la comarca és el primer objectiu del sopa4r que se servira a la Torre

Busquet de Manresa, amb el següent menú: Gaspatxo de llagostins, coca tèbia d’escalivada amb virutes de foie, espatlla de xai amb verduretes i cremós de xocolata blanca i taronja.

El tast-sopar té un preu de 25 euros i cal fer reserva prèvia abans del 24 de juny. Més informació a www.confrariabages.com o al telèfon 609 88 66 34.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa