Música en viu, exposicions, monogràfics sobre escriptors, tertúlies literàries, performances i també tast de vins. Aquestes són algunes de les activitats que ofereix La Sargantana, un local de Badalona que va néixer fa 13 anys com a restaurant i sala cultural a la vegada.
Avui és el torn dels escumosos de la DO Alella, concretament de la gamma de quatre vins escumosos que el celler Alella Vinícola ha llançat al mercat aquest Nadal passat. Es tracta de quatre grans vins -les primeres ampolles de vins escumosos d’alta qualitat en la història de la D.O. Alella, segons el propi celler- elaborats segons el mètode tradicional de la segona fermentació en ampolla i a partir de tres varietats de raïm pròpies de la zona: la pansa blanca, garnatxa negra i moscatell.
El tast, que dirigirà l’enòleg del celler Xavier Garcia, començarà a les 19:30 i té un cost de 10 euros.
Aquests mateixos vins – el Marfil Escumós Blanc de Negre Brut 2008, Moscatell Dolç 2008, Blanc Brut Nature 2008 i Rosat Brut 2008- tornaran a ser els protagonistes en un tast a l’Espai Marfil, situat al costat de la botiga del mateix celler Alella Vinícola que se celebrarà el proper 18 de febrer i estarà dirigit als membres del Club Marfil.
La Sargantana, a més de restaurant, també és un centre cultural amb molta activitat FOTO: LA SARGANTANA